Zonnepaneel Reiniging - Zonneparken reinigen

Rendement

Kwaliteit

Landelijke service

Zonnepanelen reinigen voor Zonneparken

In de verdere verduurzaming van Nederland worden er meer en meer zonneparken ontwikkeld. Zonneparken zijn het in grote aantallen opgestelde zonnepanelen.

  • Open veld opstellingen schoonmaken
  • Drijvende zonneparken schoonmaken

Zonneparken in een open veldopstelling is vaak een op aluminium staande poten constructie en zijn in een zadeldakvorm geplaatst, zijn gekoppeld aan elkaar, ter versteviging van de constructie. Ook als meerdere zonnepanelen schuin zijn geplaatst zijn deze efficiënt schoon te maken. Als zonneparken op het juiste moment worden schoongemaakt zal dit het rendement ten goede komen en hogere schoonmaak kosten van bv. mos vorming of andere ernstigere vormen van vervuiling zullen voorkomen worden.

Drijvende Zonneparken zijn veelal aangebracht op kunststof drijvende beloopbare drijvende pontons en kunnen eenvoudig met voldoende slanglengte en een osmose unit bewassen worden. Vervuiling van alles wat zich in en nabij het water begeeft zoals uitwerpselen vogels ed. zullen schoongemaakt worden.

Omdat elke zonnepark zijn specifieke aandachtspunten heeft, vraagt ook het schoonmaken van deze zonnepanelen zijn specifieke aandachtpunten en productkennis. Omdat het bij zonneparken veelal gaat om grotere aantallen zonnepanelen zal gezocht worden naar de meest efficiënte werkwijze.

  • Juiste waterhoeveelheid toevoer
  • Afstemming efficiënte borsteltechniek
  • Kwaliteit van schoonmaak dienstverlening

Dit zal ten goede komen aan een gunstige schoonmaakkostprijs per paneel.

Rendement door Reiniging…

 

Reinigen zonnepanelen levert geld op!

Niet alleen zorgt u voor een maximaal rendement tot 10 procent door het laten reinigen van de zonnepanelen maar u merkt het ook in uw portemonnee. Meer weten? Klik hier voor meer informatie!

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij bekijken de situatie en geven u graag meer inzicht in kosten en aantal periodes voor het reinigen van uw zonnepanelen voor maximaal rendement.

Zonnepaneel Reiniging - Klantenvertellen

uit beoordelingen