Zonnepaneel Reiniging - Zonnepanelen schoonmaken warehouses

Rendement

Kwaliteit

Landelijke service

Zonnepaneelreiniging en warehouses distributiecentra

Warehouses , Distributie centra hebben een gunstig en bruikbaar dakoppervlak die nuttig gebruikt kan worden. Warehouses , Distributie centra bieden uitstekende gelegenheden om grote aantallen zonnepanelen te kunnen plaatsen. In de afgelopen jaren zijn er bij vele Warehouses , Distributie centra op industrieterreinen grote aantallen zonnepanelen geplaatst.

Door de aanleg van zonnepanelen worden de energiekosten grotendeels terugverdient.

Vastgoedeigenaren van o.a. Warehouses en Distributiecentra hebben het belang ingezien van deze duurzame investering op bestaande gebouwen.

Om het rendement van deze grotere zonnepanelen installaties op niveau te houden zal er zal er na verloop van tijd een krachtige reiniging te dienen plaatsvinden. De reiniging van zonnepanelen is een lonende zaak.

Bij onlangs nieuwe Warehouses, Distributiecentra en Bedrijfsgebouwen worden veelal direct gekozen voor de aanleg van een zonnepanelen installatie. (bij het ontwerp word nauwkeurig gekeken naar gunstige EPC waarde en brengt gunstige financiering mogelijkheden)

De reinigingskosten vormen vaak een fractie van de totale rekensom(MJOP)echter blijft het rendement op niveau.

Voor het reinigen van zonnepanelen die op Warehouses, Distributie centra zijn geplaatst, eens zullen deze gereinigd dienen te worden. Het reinigen van de zonnepanelen ,uitgaande van enkele procenten terugloop in rendement per jaar, zal na enkele jaren snel duidelijk worden dat met ons gunstig prijs per paneel concept de reiniging lonend is. Op lange termijn zullen de reinigingskosten voor de zonnepanelen binnen de kostprijs van het rendementsverlies blijven.

Laat uw daarom tijdig informeren, zodat de reiniging van uw zonnepanelen op het juiste moment zal plaats vinden.

https://www.rvo.nl/onderwerpen/duurzaam-ondernemen/gebouwen/wetten-en-regels-gebouwen/nieuwbouw/energieprestatie-epc

Zonnepaneel Reiniging - Klantenvertellen

uit beoordelingen