Zonnepaneel Reiniging - Vraag een offerte aan

Rendement

Kwaliteit

Landelijke service

Dé MVO zonnepaneel-reiniger

Zonnepaneelreiniging.com is een maatschappelijk verantwoord werkende onderneming. Wij vragen voor onze nette, professionele en Arbo-verantwoorde dienstverlening een prijs die door onze klanten als prettig wordt ervaren. Vaak worden die kosten trouwens weer terugverdiend door het hogere rendement dat een schoon zonnepaneel nu eenmaal biedt.

Voordelig en goed

Door een groeiend aantal initiatieven in de zonnepanelenbranche wordt er met verschillende waarden gerekend als het gaat om rendementsverlies en -winst. Hoe het ook is, of het rendementsverlies van een vuil zonnepaneel nu 4, 6, 10 of 20% is... eens moeten de zonnepanelen toch schoongemaakt worden. Wij streven er naar om de kostprijs van dat schoonmaken binnen de marge te houden van de kostprijs van het rendementsverlies.

Zonnepanelen reinigen met hoogwerkers

Zonnepaneelreiniging.com heeft hoogwerkers beschikbaar voor het reinigen van zonnepanelen. Daarmee is in de ‘calculator’, elders op deze site, al rekening gehouden. Toch kan het zijn dat in bepaalde werksituaties speciale hoogwerkers nodig zijn. In andere situaties kunnen factoren met betrekking tot de bereikbaarheid een belangrijke rol spelen. De veiligheid mag nergens en nooit in het gedrang komen en ook dat kan er soms voor zorgen dat een project niet ‘standaard’ is. Andere factoren die hier een rol spelen zijn de hoogte van een gebouw, de watertoelevering op de werkplek en de hoeveelheid water die nodig zal zijn om de zonnepanelen goed en professioneel te reinigen.

In alle gevallen kunnen wij u goed en concurrerend van dienst zijn. Ook op het gebied van abonnementen!

Zonnepaneel Reiniging - Klantenvertellen

uit beoordelingen