Zonnepaneel Reiniging - Onderhoudscontract zonnepanelen

Rendement

Kwaliteit

Landelijke service

Zonnepanelen onderhoudscontract

Het meest zorgeloze abonnement is een zonnepaneel onderhoudsabonnement. U weet dan zeker dat uw zonnepanelen goed schoon worden gemaakt. Wij doen niet anders! Met veel aandacht en vakkennis reinigen wij voorzichtig en toch grondig uw zonnepanelen. En omdat wij dat kunnen doen op tijden die ons het beste uitkomen, is de prijs van zo’n abonnement zeer aantrekkelijk.

Tarieven

Onze prijzen variëren afhankelijk van :

  • Aantal zonnepanelen
  • Extreme vervuiling
  • Ligging, bereikbaarheid, verdeling van de zonnepanelen.
  • Onderhoudscontract

Daarom is elke offerte een stukje maat werk. 
Wij kunnen bij grotere aantallen zonnepanelen al reinigen vanaf € 0,50 per zonnepaneel. Tot ongeveer € 2,50 bij kleinere aantallen.

Uw zonnepanelen geven altijd het beste rendement
Schone zonnepanelen geven ook bij mindere weersomstandigheden een optimaal rendement. En bij mooi weer geven ze het maximale aan stroom af waar zij voor gemaakt zijn. Schone zonnepanelen hebben dus het hoogste rendement en het meeste financiële voordeel. En daar hebt u ze toch ooit voor laten plaatsen? Houd dat voordeel zo hoog mogelijk. Met zo’n aantrekkelijk onderhoudscontract van zonnepaneelreiniging.com.

Zonnepaneelabonnementen in de toekomst
Als voorloper in de wereld van het reinigen en coaten van zonnepanelen, zijn wij steeds bezig om onze dienstverlening te optimaliseren. In de nabije toekomst komen wij wat dat betreft met abonnementen die verder gaan dan ‘alleen’ reinigen. Daarbij kunt u ook bij ons terecht voor bijvoorbeeld visuele controles van de staat van de panelen, rendement-checks en het controleren van de technische staat van uw zonnepanelen. Tegelijk met een reinigingsbeurt voeren we dat dan voor onze klanten uit. Zo zorgen wij voor een bedrijfszekere installatie die schoon is en steeds het maximale rendement oplevert! Wij houden u op deze site op de hoogte van de ontwikkelingen.

Zonnepaneel Reiniging - Klantenvertellen

uit beoordelingen