Zonnepaneel Reiniging - Reinigingsmiddelen

Rendement

Kwaliteit

Landelijke service

Welke schoonmaakmiddel gebruikt zonnepaneelreiniging.com?

U kunt natuurlijk de zonnepanelen schoonmaken met een eenvoudig sopje maar wij gebruiken een schoonmaakmiddel dat speciaal ontwikkelt en getest is voor het schoonmaken van zonnepanelen. Dit is ontwikkelt door een producent uit de Verenigde Staten die voornamelijk reinigers en glijmiddelen maakt om glasvezel kabels door de grond te trekken. Deze moeten natuurlijk tientallen jaren blijven functioneren en mogen niet aangetast worden door schoonmaak producten.

Aantasten kabels en omlijsting

Zonnepaneel installaties moeten ook tientallen jaren hun rendement leveren zonder dat de kabels, aluminium aangetast worden. Het zou een enorme kosten post zijn om over 10 jaar de bedrading te moeten vervangen omdat er gereinigd is met de verkeerde schoonmaak reiniger. Daarom is het raadzaam om niet zomaar elk schoonmaak product te gebruiken om de zonnepanelen te reinigen omdat deze vaak alkalische bestanddelen hebben die op lange duur kabels en bedrading maar ook de aluminium randen kunnen aantasten.

Milieu

Zonnepanelen worden aangeschaft om kosten te reduceren en omdat we duurzaam energie willen opwekken. Onze aarde heeft het al behoorlijk zwaar door onze activiteiten. Het zou daarom ook jammer zijn als we de zonnepanelen gaan reinigen met zware chemicaliën aangezien deze toch meestal in de goten verdwijnen en vervolgens weer in het milieu terecht komen. Polywater – Solar Panel Wash is daarom biologisch afbreekbaar, bevat geen oplosmiddelen, fosfaat vrij, ph neutraal, niet alkalisch. Maar toch een krachtig schoonmaakmiddel!

Hoger rendement

Door het grondig verwijderen van alle vervuiling zal het langer duren voordat de zonnepanelen opnieuw weer vies zijn.

Zonnepaneel Reiniging - Klantenvertellen

uit beoordelingen